Elszármazottak találkozója

Bihardancsháza Község Polgármesterétől
4175 Bihardancsháza, Kossuth u. 17.
Tel: 54/479-500
Mobil:06 20/965-2094
E-mail: bdancshazaph@freemail.hu

Tárgy: Értesítés elszármazott
találkozó megrendezéséről.


Tisztelt Bihardancsházáról elszármazott!


Örömmel értesítem, hogy ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül a Bihardancsházáról elszármazottak találkozója.

Hetedik alkalommal lesz lehetőség találkozni a régi ismerősökkel, barátokkal a gyerekkori játszótársakkal, és ismét lesz lehetőség föleleveníteni a régi emlékeket. Az elmúlt találkozóhoz hasonlóan ebben az évben is a falunaptól különválasztva kerül megrendezésre.

A találkozó időpontja: 2020.
Helye: Integrált Közösségi Szolgáltató Tér (a Kossuth utcán lévő új épület)

Kérem, hogy az elszármazott találkozóra részvételi szándékukat és hogy várhatóan mennyi fővel érkeznek, bármilyen formában jelezni szíveskedjen a vendéglátás megszervezése miatt.

Amennyiben van az ismerősei között olyan, aki valamilyen formában kötődik Bihardancsházához, de nem kapott meghívót, mert nem áll rendelkezésünkre az elérhetősége kérem, legyen szíves a nevünkben meghívni, mi mindenkit szívesen látunk.

Tájékoztatom továbbá, hogy az ez évi falunapunk augusztus 17.-én szombaton kerül megrendezésre ahova szintén mindenkit szeretettel várunk.

Kérem, hogy amennyiben lehetőségük és idejük engedi, személyes jelenlétükkel a rendezvény sikeréhez hozzájárulni szíveskedjenek.

Az elszármazott találkozóra a jelentkezést kérem lehetőség szerint Bagosi Lajosné Irénkének a 06 20/401-6745-ös telefonszámra leadni.

Bihardancsháza, 2019. február 8.

Üdvözlettel: Major József s.k.
polgármester